Jelenlegi formájában bezár a tiszafüredi Mariska Étterem

Megosztás

Az utolsó, október 1-jei nap bevételét az UNICEF-nek ajánlja fel az étterem.

Nemrég a közösségi oldalán számolt be róla a tiszafüredi Mariska Étterem, hogy néhány nap múlva, október 1-jén a jelenlegi formájában befejezi működését.

“A Mariska ebben a működési formában (Tiszafüreden, Velünk, ebben a koncepcióban) bezár” – írják a posztban. “Alig 3 év alatt megálmodtuk, megvalósítottuk és elismertté tettük a Mariskát, amivel feltettük Tiszafüredet, JNSZ megyét és a Tisza-tavat a modern gasztronómia országos térképére. Elértük, sőt túlteljesítettük a személyes és üzleti céljainkat, elégedettek és boldogok vagyunk, hogy maradéktalanul sikerült!”

“De új álmok jönnek, új célok és fontosabb ügyek, melyeket a következő 3-5 évben meg szeretnénk valósítani. Ezért családilag úgy határoztunk, hogy a Mariska kezét egy időre elengedjük. Igyekszünk további sorsát és a térségben elfoglalt pozícióját jó és értő kezekbe helyezni a következő időszakban. Tapasztalatunkkal, helyismeretünkkel szükség esetén segítjük azt, aki továbbviszi, legyen akár McDonalds, Stühmer cukrászda, fine dining étterem, vagy egy modernebb csárda a folytatás” – olvasható a köszönetnyilvánítással záruló posztban.

Ezen a héten még péntekről vasárnapig, 12 órától 21 óráig nyitva tart a Mariska Étterem, “utolsó vacsorákat” is szerveznek.

Az étterem egyúttal azt is elárulta, hogy az utolsó nap bevételét felajánlják az UNICEF-nek. “Gyertek el október 1-én vasárnap és hacsak egy kávé árával is, de támogassátok az UNICEF munkáját. Az UNICEF vészhelyzeti alapja lehetővé teszi, hogy az egyre rendszeresebbé váló természeti katasztrófák (földrengés Marokkóban, áradás Líbiában) és elhúzódó válságok (éhínség kelet- Afrikában, háború Ukrajnában) esetén azonnal segítséget tudjon nyújtani az ott élő gyerekeknek.”

Bezáró éttermekről korábban is hírt kellett adnunk, tavaly például a Tisza-tó egyik legismertebb helye húzta le a rolót.

Kapcsolódó cikkek